VALİ YILDIRIM SARAY'DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ YILDIRIM SARAY

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesine ziyaretleri sırasında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Saray Temsilciliği, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Erol Atik ve Hayırsever Halil Karaca’yı  ziyaret etti.

GAZİLER ASKERLİK ANILARINI ANLATTILAR

Ziyarette Vali Yıldırım, gazilere hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Hüseyin Taşkın’da, Vali Yıldırım’a kalpak ve kravat hediye etti. Ayrıca Dernek Başkanı Taşkın yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette gaziler de askerlik anılarını anlattılar.

MUHTAR ATİK İLE SOHBET ETTİ

Vali Aziz Yıldırım, Gaziler Derneği sonrasında Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Erol Atik’i ziyaret etti. Muhtar Atik tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Muhtar ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Atik, Kemalpaşa Mahallesi ve yaptığı çalışmalar hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

Vali Aziz Yıldırım, son olarak Hayırsever Halil Karaca’yı ziyaret etti.

BAĞIŞ SEBEBİ İLE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret sırasında Hayırsever Karaca ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yaptığı bağış sebebi ile teşekkür etti. Hayırlı hizmetlerin devamını temenni ederek sağlıklı, mutlu ömürler diledi.

Ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım’a Saray Kaymakamı Adem Ünal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.

 



TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU