Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

VALİ YILDIRIM ORMAN HAFTASINI KUTLADI

VALİ YILDIRIM ORMAN HAFTASINI KUTLADI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 21-26 Mart'ın Orman Haftası olarak kutlandığını belirterek ormanların önemine dikkat çekti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 21 Mart'ın Ormancılık Günü ve 21-26 Mart'ın Orman Haftası olarak kutlandığını belirterek ormanların önemine dikkat çekti. Vali Yıldırım, ormanların oksijen üretimi, su kaynaklarının korunması, topraklarımızın korunması, binlerce canlıya ev sahipliği yapması ve hava kirliliğini önleme gibi faydaları bulunduğunu vurguladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 21-26 Mart'ın Orman Haftası olarak kutlandığını belirterek ormanların önemine dikkat çekti. Vali Yıldırım, gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için ormanların korunması ve artırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan ülkedeki ormanlık alanların korunması ve ağaçlandırmanın teşviki kapsamında Tekirdağ Valiliği tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini ve binlerce fidanın toprakla buluşturulacağını ifade etti. 

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINA DESTEK OLUNMALI

Vali Yıldırım, Orman Haftası'nın ağaca, ormana, yeşile ve tabiata olan duyarlılığının artmasına vesile olmasını temenni etti. Ormanların korunması ve artırılması için herkesin ortak sorumluluk taşıması gerektiğini vurgulayan Vali Yıldırım, ağaçlandırma çalışmalarına destek olunması gerektiğini de belirtti.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM ORMAN HAFTASINI KUTLADI

AFAD UYARMIŞTI: TEKİRDAĞ KAPAKLI’DA SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SÜLEYMANPAŞA’DA 200 BİN ADET DOLDURULMUŞ MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI: VAROLUŞ MÜCADELESİNİN ŞİFRESİ ‘ÖLÜRSEM ŞEHİT, KALIRSAM GAZİ’ DEYİŞİNDE SAKLIDIR

BUNU DA GÖRDÜK!

SILA BEBEK’LE İLGİLİ VALİLİK’TEN AÇIKLAMA