VALİ YILDIRIM İFTARI BU SEFER ERGENE'DE AÇTI

VALİ YILDIRIM İFTARI BU SEFER ERGENE

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Tekirdağ Ergene'de bulunan Dolu Oyuncak Fabrikası'nda, vatandaşlar ile iftar yaptı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Tekirdağ Ergene'de bulunan Dolu Oyuncak Fabrikası'nda, fabrika işçileri, depremzede vatandaşlar ve yetimlerle birlikte iftar yaptı.

 Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Tekirdağ Ergene'de bulunan Dolu Oyuncak Fabrikası'nda, vatandaşlar ile iftar yaptı. İftar programında masaları gezip işçilerle sohbet eden Vali Yıldırım, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Ayrıca, depremzede vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi ve bu konuda talimatlar verdi. İftar programının ardından fabrikayı gezen Vali Yıldırım, fabrika hakkında bilgi aldı ve iftara katılan çocuklara oyuncak hediye etti.

İftar programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım'ın yanı sıra Ergene Kaymakam Vekili Mustafa Eldivan, 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Ergene OSB Müdürü Yasemin Artar, KOSGEB Tekirdağ Güney Müdürü Ceyhan Bahadır Karataş, Dolu Oyuncak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dolu katıldı.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM İFTARI SEFER ERGENE'

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ