VALİ YILDIRIM: DEPREME HAZIRLIKLI OLUNMASI GEREKİYOR

VALİ YILDIRIM: DEPREME HAZIRLIKLI OLUNMASI GEREKİYOR

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 1-7 Mart Deprem Haftası'nda bir mesaj yayımlayarak her an depreme hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ülke genelinde her yıl 1-7 Mart tarihlerinin ‘Deprem Haftası’ olarak anıldığını hatırlatarak deprem bilincinin oluşturulması ve her an depreme hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 1-7 Mart Deprem Haftası'nda bir mesaj yayımlayarak  her an depreme hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı. Vali Yıldırım, il genelinde afetlere hazırlıklı olma konusunda gerekli planlama, hazırlık ve bilinçlendirme çalışmalarının ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Doğal afetlerin önüne geçmenin mümkün olmadığını ancak afetlere hazırlık yaparak ve gerekli önlemleri alarak verecekleri zararlarının azaltılabileceğini ifade eden Vali Yıldırım, ülkenin ve ilin deprem kuşağında yer aldığını hatırlatarak bireysel tedbirlerin de alınması gerektiğini söyledi. 

UYGUN YAPILMAYAN BİNALAR

Vali Yıldırım, depremin insanlara zarar vermediğini, usulüne ve mühendisliğine uygun yapılmayan binaların insanlara zarar verdiğini de ifade ederek Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ