VALİ YILDIRIM ANADOLU AJANSI'NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

VALİ YILDIRIM ANADOLU AJANSI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Yıldırım mesajında, Anadolu Ajansı'nın Millî Mücadele döneminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla dünya kamuoyuna Millî Mücadelenin haklılığını duyurmak ve halkı gelişmelerden haberdar etmek amacıyla kurulduğunu belirtti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 103. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Yıldırım, Anadolu Ajansı'nın doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüğünü ve halk için güvenilir haber kaynağı olma başarısını gösterdiğini vurguladı. Milli Ajansın ülke genelinde habercilik alanında bir referans ve eğitim kurumu olma niteliği taşıdığını ifade etti. 

TÜRKİYE'NİN SESİ

Yurt içinde ve yurt dışında haber alma hakkını sağlayan Anadolu Ajansı'nın bugün dünyanın sayılı haber ajansları arasında yer aldığını belirten Vali Yıldırım, bir asrı aşan tecrübe ve birikimiyle kendini sürekli yenileyen ve geliştiren yapısıyla Türkiye'nin sesini dünyaya duyurmaya devam edeceğini söyledi. Kuruluşunun 103. yıl dönümü vesilesiyle Anadolu Ajansı'nın fedakar ve özverili çalışanlarını tebrik eden Vali Yıldırım, başarılarının devamını diledi.



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI