VALİ YILDIRIM AİLE DESTEK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

VALİ YILDIRIM AİLE DESTEK MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy’de bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy ilçesindeki ziyaretleri sırasında çocuk gelişimi, dikiş-nakış ve okuma-yazma kursları verilen Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Yıldırım, merkezi gezerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Merkezde eğitim alan kadınlarla sohbet eden Vali Yıldırım, kendilerini geliştirmek için gösterdikleri çaba sebebiyle tebrik etti.

Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü eşlik etti.

AİLE DESTEK MERKEZİ…

Çerkezköy Kaymakamlığına bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde kurulan Aile Destek Merkezi’nde kadınlarımızın psikososyal, sosyokültürel, mesleki ve kişisel yönden gelişimleri ile toplumsal entegrasyonlarını sağlamaya yönelik faaliyet vermeyi amaçlamak adına kurulmuştur. Kurumda kadınlara sağlanan meslek eğitimlerinin yanı sıra kurum bünyesinde bulunan psikolojik danışman ile çeşitli seminerler sunularak bilgilendirme çalışmaları yapılmakta aynı zamanda talep doğrultusunda psikolojik destek hizmeti sağlanmaktadır. Kadınların eğitimlerinin aksamaması adına 3-6 yaş arasında sunulan kreş desteği ile  kadınlarının eğitimlerinde devamlılık ve çocukların eğitimine de katkı sunulması amaçlanmıştır.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM DESTEK MERKEZİ’ ZİYARET

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI