VALİ SOYTÜRK’TEN ÇERKEZKÖYLÜ HAYIRSEVER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇERKEZKÖYLÜ HAYIRSEVER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bir anda rahatsızlaşarak hastaneye kaldırılan Çerkezköy ve Kapaklı’da yaptırdığı okul ve Kur’an kurslarıyla bilinen hayırsever Behaeddin Ok’u Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çerkezköy ve Kapaklı’da yaptırdığı ana okulu ve Kur’an kursuyla öğrencilerin eğitim hayatına büyük katkıda bulunan hayırsever Behaeddin Ok geçtiğimiz günlerde bir anda rahatsızlaşarak hastaneye kaldırıldı. Yaşlılığında etkisiyle bazı organlarında çeşitli hastalıklar başgösteren hayırsever Ok’u Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, hastanede ziyaret etti.

Altı gün önce rahatsızlaşarak önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ardından da Tekirdağ Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan 87 yaşındaki hayırsever Behaeddin Ok’u bugün Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Hematolojik, nefrolojik ve kardiyolojik bir takım hastalıklar yüzünden sağlık durumu ağırlaşan hayırsever Behaeddin Ok Vali Soytürk’ün ziyareti sonrası tüm sevenleri ve hemşerilerinden dua etmeleri ricasında bulunduğu belirtildi. 

Bu arada, Behaeddin Ok, Çerkezköy’de eşi ve kendisinin adını taşıyan özel birey öğrenciler için ana okulu bir de Kapaklı’da yine kendi ismini taşıyan yatılı Kur’an Kursu yaptırarak, Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağışlamıştı. Bunlar Çerkezköy’de kısa süre sonra eğitim ve öğretime açılması planlanan Emine Behaeddin Ok Özel Eğitim Anaokulu ile iki ay önce Kapaklı’da hizmete açılan Behaeddin Ok Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu.



Yorum Yazın

59. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SARAY SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DAKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

YANGINDA HELİKOPTER SUYU HAVUZDAN ALDI: ORMAN YANGININA MÜDAHALEDE ZAMANLA YARIŞ

TEKİRDAĞ’DA ORMAN YANGININA HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE SÜRÜYOR