VALİ SOYTÜRK’TEN BAYRAM ZİYARETLERİ

VALİ SOYTÜRK’TEN BAYRAM ZİYARETLERİ

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaret ve denetimde bulundu.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kurban Bayramı nedeniyle bayramın ilk gününde şehit ailesi, hastane ve görev yapan güvenlik güçlerine yönelik ziyaretler gerçekleştirdi.

UYGULAMA NOKTASI’NI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kurban Bayramı nedeniyle Beyazköy Uygulama Noktasını ziyaret ederek görevi başında bulunan Polislerle bayramlaştı. Vali Soytürk, görevli personelin bayramını kutlayarak başarılar diledi. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin eşlik etti.

ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİ

Vali Recep Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk Kurban Bayramı nedeniyle  Diyarbakır ilinin Hani ilçesinde 04.09.1994 tarihinde terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada Şehit düşen Jandarma Astsubay Adnan Yılmaz’ın Ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesinin Kurban Bayramı’nı kutlayan Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk, güzel bir bayram geçirmelerini temenni etti. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Bugün bu topraklarda özgürce bayram kutlayabiliyorsak bunu canlarını feda etmiş Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Devletimiz, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi her zaman hayırla yad etmekte ve onların hatırasına sahip çıkmaktadır.” dedi. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Yunus Emre Çevik eşlik etti.

HASTANE ZİYARET ETTİ

Vali Recep Soytürk, Kurban Bayramı nedeniyle bir ziyarette Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne yaptı. Görevi başında bulunan personelin, yeni doğum yapan bir annenin ve tedavi gören vatandaşların bayramını kutlayan, Vali Soytürk'e ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Lütfü Çağatay Onar eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler: SOYTÜRK’ BAYRAM ZİYARETLERİ

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ