VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA EĞİTİM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

VALİ SOYTÜRK BAŞKANLIĞINDA EĞİTİM YATIRIMLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ilçe milli eğitim müdürleriyle birlikte, yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte ‘Eğitim yatırımları değerlendirme’ toplantısı yaptı.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi’nin başlamasına günler kala Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Ergene ilçelerindeki eğitim yatırımları, okulların genel durumları ve ikili eğitim hakkında görüşüldü. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için değerlendirmelerde bulunuldu.

4 İLÇE MASAYA YATIRILDI
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Nüfus artışından kaynaklı olarak eğitim konusunda sıkıntıları artan 4 tane ilçemiz var. Son 5-10 yıl içerisinde zaten ciddi okullar yapılmış ama nüfus çok hızlı artıyor. Nüfusun artmasından kaynaklı olarak yine okul ihtiyacı var. Bugün konularımızdan biri ikili eğitim. Bunu çözmek için ne yapmamız gerektiği konusunda istişarelerde bulunacağız." dedi. 

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ DE KATILDI
Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Ergene Kaymakam Vekili Bülent Uygur, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Parıltı, Yatırım İzleme Şube Müdür Vekili Ramazan Gün ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri katıldı.

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ