VALİ AZİZ YILIDIRIM ŞEHİTLİKTE DUA EDİP, KARANFİL BIRAKTI

VALİ AZİZ YILIDIRIM ŞEHİTLİKTE DUA EDİP, KARANFİL BIRAKTI

Vali Aziz Yıldırım, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü nedeniyle şehitliği ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi  Aziz Yıldırım, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü nedeniyle Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitliği ziyaret etti.

Ziyarette, Kuran-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından  Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri, şehit aileleri ile birlikte şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehitlik ziyaretine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il protokolü, Şehit Aileleri, Gaziler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ