VALİ AZİZ YILDIRIM’DAN TRABZON’A SELAM, TEKİRDAĞ’A TEŞEKKÜR

VALİ AZİZ YILDIRIM’DAN TRABZON’A SELAM, TEKİRDAĞ’A TEŞEKKÜR

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, yeni görev yeri Trabzon’a selam yollarken, Tekirdağlılar’a da teşekkür etti.

Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliği’ne atanan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Valiliği resmi sosyal medya hesaplarından yeni görev yerine selam yolladı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, yeni görev yeri Trabzon’a selam gönderirken, Tekirdağlılar’a da teşekkür etti. 

Tekirdağ Valiliği resmi sosyal medya hesaplarından bir dizi açıklamada bulunan Vali Aziz Yıldırım, yeni görev yeri olan Trabzon’a selam gönderdi. Ataması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür eden Vali Aziz Yıldırım, 5 yıl görev yaptığı Tekirdağ’ı ömür boyu unutmayacağını belirterek, Tekirdağlılar’a teşekkür etti.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Vali Aziz Yıldırım’ın Tekirdağ Valiliği Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Yeni görev yerim olan Karadeniz’in güzel şehri Trabzon’da devletimize ve milletimize hizmet edecek olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Trabzonlu hemşehrilerimi selamlıyor, şahsımı bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum.

05 Kasım 2018 tarihinde başladığım ve 5 yıla yakın yürüttüğüm Tekirdağ Valiliği görevimi kıymetli meslektaşım Recep Soytürk’e devrediyorum. Kendilerine hizmet etmekten her zaman onur ve mutluluk duyduğum, bir ömür gönül bağı ile bağlı kalacağım Tekirdağlı hemşehrilerime görev sürem boyunca verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM