VALİ AZİZ YILDIRIM’DAN AHMET ÇETİN’E İADEYİ ZİYARET

VALİ AZİZ YILDIRIM’DAN AHMET ÇETİN’E İADEYİ ZİYARET

Çerkezköy TSO Başkanlığı’na seçildikten sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte nezaket ziyaretinde bulunan Ahmet Çetin’e Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’da iadeyi ziyarette bulundu.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı Ahmet Çetin ve yönetimi bugün Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ağırladı. Çetin’e iadeyi ziyarette bulunan Vali Yıldırım, başarılar diledi.

Kasım ayında yapılan seçimlerin ardından Çerkezköy TSO Başkanlığı’na seçilen Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi ziyarette bulunurken, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a da nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Bugün Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’da Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Burada, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Aziz Yıldırım, yeni yönetime başarılar dileyerek, tebrik etti. Vali Yıldırım’a kapıda sıcak bir karşılamada bulunan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Sayın Valimiz, bugün yönetimimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendisine gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.” İfadelerini kullandı. Vali Yıldırım’ın ziyaretine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve bazı bürokratlar da katıldı.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL