VALİ AZİZ YILDIRIM ZÜBEYDE HANIM ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM ZÜBEYDE HANIM ÇOCUK EVLERİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Vali Aziz Yıldırım Kurban Bayramı nedeniyle, Zübeyde Hanım Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ederek, burada barınan çocuklarla bayramlaştı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Kurban Bayramı nedeniyle ile Zübeyde Hanım Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu tarafından karşılanan Vali Yıldırım Çocuk Evleri Sitesi personeli ile bayramlaştı. Ardından çocukların bayramlarını kutlayarak onlarla sohbet etti. Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla şakalaşarak keyifli vakit geçirdi.

Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakam V. Gökhan Gürbüzerol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Uğur Dalgıç eşlik etti.

 



Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI