VALİ AZİZ YILDIRIM VE EŞİ GÜLLÜHAN YILDIRIM MEVLANA KONULU KONFERANSA KATILDI

VALİ AZİZ YILDIRIM VE EŞİ GÜLLÜHAN YILDIRIM MEVLANA KONULU KONFERANSA KATILDI

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin vefatının 749. yıldönümü nedeniyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde bir konferans düzenlendi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin vefatının 749. yıldönümü nedeniyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü’nün birlikte hazırladığı ‘Bir Bilge İnsan Olarak Hz. Mevlana ve Modern Hayat’  konulu konferansa katıldı.

Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin vefatının 749. yıldönümü nedeniyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde düzenlenen Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Prof. Dr. Mahmut Erol Kılıç, Hz. Mevlana’nın düşüncelerini, eserlerini ve Mesnevi’den hikayelerini anlattı. 

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Konferans, Akademisyen Kılıç’a Vali Yıldırım ve Rektör Şahin tarafından hediye takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çetin, Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.



TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI