VALİ AZİZ YILDIRIM SOSYAL MEDYAYI SALLADI

VALİ AZİZ YILDIRIM SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Valiler Kararnamesi ile Trabzon Valiliği’ne atanan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin eski Başkanı ile aynı ismi taşıması nedeniyle sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 57 İl’in valisi değişti. Kilis Valisi Recep Soytürk Tekirdağ Valiliği’ne atanırken, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ise Trabzon Valiliğine atandı. 5 yıldan buyana Tekirdağ’da görev yapan Vali Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliği’ne atanınca isminin Fenerbahçe Kulübü’nen eski başkanıyla benzemesi nedeniyle Trabzonlular tarafından espri konusu oldu. Vali Aziz Yıldırım, bu atamanın ardından sosyal medyada gündem oldu.

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla 57 ile yeni vali atandı.
16 ilin valisi 'vali-mülkiye başmüfettişliği' görevine getirildi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı.
Kilis Valisi Recep Soytürk ise Tekirdağ Valiliği görevine getirildi. 
AFAD Başkanı Yunus Sezer ise Edirne Valisi olarak görevlendirildi.
Türkiye'nin değişik il ve ilçelerinde vali yardımcılıkları, kaymakamlık görevlerinde bulunan Sakarya İl Genel meclis eski Genel Sekreteri aslen Sakaryalı olan Kilis Valisi Recep Soytürk,  son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olarak atandı.

 



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM SOSYAL MEDYAYI SALLADI

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI