VALİ AZİZ YILDIRIM ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu'da birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Çorlu ilçesi ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım’ın ilk durağı,  Suriye'nin İdlib bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in ailesi oldu. Vali Aziz Yıldırım, ziyarette Gazi Yavaş ve ailesi ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu ilçesi ziyaretleri sırasında Suriye'nin İdlib bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. 

DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDADIR

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım: “Şehitlik mertebesine yükselen Şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır” dedi.

Vali Aziz Yıldırım, Çorlu ziyaretleri sırasında Çorlu Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Doğan’la görüşen Vali Yıldırım, hastane hakkında bilgi aldı.

Hastane içerisinde bulunan Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi’ni (AMATEM) ziyaret eden Vali Yıldırım, tedavi gören hastalarla tedavi süreçleri hakkında sohbet etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından Vali Aziz Yıldırım, Çorlu Cem Vakfı’nı ziyaret etti.

Cem Vakfı Başkanı Muzaffer Birdal tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında Cem Vakfı’nı gezdi. Akabinde Başkan Birdal ve Cem Vakfı üyeleri  ile bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, Cem Vakfı'nın faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.          

MUHTARI ZİYARET ETTİ

Son olarak Vali Yıldırım, Reşadiye Mahalle Muhtarı Yelda Tunçer’i  ziyaret etti. Muhtar Tunçer tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında Muhtar Tunçer  ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtar Tunçer, Mahallesi ve yaptığı çalışmalar hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET