VALİ AZİZ YILDIRIM HAYRABOLU’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ AZİZ YILDIRIM HAYRABOLU’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirip incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Hayrabolu ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yıldırım ziyaretleri sırasında 2000 yılı Eylül ayında Hakkari ili Şemdinli ilçesinde Şehit olan Piyade Er Hüseyin Çetin’in ailesini ziyaret etti. 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Hayrabolu İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak 2000 yılı Eylül ayında Hakkari ili Şemdinli ilçesinde Şehit olan Piyade Er Hüseyin Çetin’in ailesini ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti. Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ardından Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.   

DEVLETİMİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDADIR

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım “Şehitlik mertebesine yükselen Şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. ” dedi. 

Şehit ailesini ziyaret eden Vali Yıldırım akabinde her hafta gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat’ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Fırat tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında kaymakamlığa geçti. Kaymakam Fırat ile Hayrabolu ilçesi hakkında bir süre görüştü. 

HASTANE BAŞHEKİMİ VE PERSONELLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Yıldırım’ın bir sonraki durağı Hayrabolu Devlet Hastanesi oldu. Hastane ziyaretleri sırasında Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Enes Özsoy ve hastane personelleri tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında hastaneyi gezdi. Akabinde Başhekim Özsoy’la bir süre görüşen Vali Yıldırım, hastane hakkında bilgi aldı. Devlet hastanesi ziyaretinin ardından yapımına devam eden Hayrabolu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret eden Vali Yıldırım çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Vali Yıldırım son olarak Hayrabolu ilçesi Polis Kontrol Noktası’nı ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Ziyaretleri sırasında kontrol noktasında görev yapan polislerle bir süre sohbet eden Vali Yıldırım, görevlerinde başarılar diledi. Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Hayrabolu Kaymakamı Eyüp Fırat,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin eşlik etti. 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI