VALİ AZİZ YILDIRIM DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ KABUL ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM DAMLA PROJESİ GÖNÜLLÜLERİ KABUL ETTİ

30’a yakın ilden proje kapsamında Tekirdağ’a gelen gençleri, Valilik YİKOB Toplantı Salonu’nda ağırlayan Vali Aziz Yıldırım, tüm gençlerle tek tek tanışarak bir süre sohbet etti.C

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen Damla Projesi kapsamında Tekirdağ’a gelen 40 genç, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Gidilen illerde dezavantajlı aile, çocuk ve gençlerle bir araya gelmek, kültürel değerlerin karşılıklı aktarımı ve gönüllük faaliyetleri yürütmek amacıyla Tekirdağ’a gelen gençleri kabul eden Vali Aziz Yıldırım, projeye gönüllü olarak katıldıkları için  gençlere teşekkür etti.

30’a yakın ilden proje kapsamında Tekirdağ’a gelen gençleri, Valilik YİKOB Toplantı Salonu’nda ağırlayan Vali Aziz Yıldırım, tüm gençlerle tek tek tanışarak bir süre sohbet etti. Gençler de Tekirdağ’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Vali Yıldırım’a çiçek verip teşekkürlerini ilettiler.

Gençlerin ziyareti sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün eşlik etti.

İNSAN ODAKLI BİR ÇALIŞMA

Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetlerinden biri olan Damla Projesi gönüllülük esaslı olup insan odaklı bir çalışmadır.

Proje kapsamında gidilen illerde dezavantajlı aile, çocuk ve gençlerin hiç bir din, dil ve etnik köken ayrımı yapmadan katılımcı gençlerle bir araya gelmesi; kültürel değerlerin karşılıklı aktarımı ile programın yürütüldüğü yörelerdeki insanlarla, katılımcı gençlerin hayata bakış açılarının olumlu yönde etkilenmesi amaçlanmaktadır. Damla projesinin her bir programı ülkemiz üniversitelerinde eğitim gören yerli ve uluslararası öğrencilerin oluşturduğu 40 kişilik ekiplerden oluşmaktadır. Bu ekipler projenin yürütüldüğü illerde dezavantajlı bölgelerde gönüllülük faaliyetleri yürütmektedir. Program sonunda katılımcı gençlere katılım belgesi verilmektedir.



ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ