VALİ AZİZ YILDIRIM DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

VALİ AZİZ YILDIRIM DA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün kızı Gülnihal Gümüş ile Abdulkadir Uçar’ın düğününde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da nikah şahidi oldu.

Çerkezköy İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün kızı Gülnihal Gümüş, dünya evine girdi. Hayatını Abdulkadir Uçar ile birleştiren Gülnihal Gümüş’ün düğününde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çerkezköy’ün önceki Kaymakamı emekli Kaymakam Atilla Selami Abban ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile birlikte nikah şahitliği yaptı.

Veliköy Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy eski Kaymakamı Atilla Selami Abban, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile çok sayıda il ve ilçe protokolünün yanı sıra, siyasiler, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Düğüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün yakın dostu olan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin de katılarak, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah törenin ardından Ahmet Çetin, Gülnihal ve Abdulkadir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Çiftin nikahını, Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş kıyarken, nikah şahitliğini ise Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çerkezköy’ün önceki Kaymakamı emekli Kaymakam Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin yaptı. Çerkezköy Müftüsü Çatmakaş, kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını geline Vali Aziz Yıldırım, verdi. Vali Yıldırım, genç çifte bir ömür boyu birlikte mutluluklar dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM NİKAH ŞAHİDİ

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI