VALİ AZİZ YILDIRIM ÇERKEZKÖY'DE ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM ÇERKEZKÖY

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy’de şehit ailesini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy ziyaretleri sırasında 6 Mayıs 2004 tarihinde İzmir ili Urla ilçesinde askerlik vazifesini yerine getirirken Şehit olan Denizci Er Mehmet Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy’de şehit ailesini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla sohbet ederek kapılarının daima açık olduğunu belirtti. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Ziyarette konuşan Vali Yıldırım ”Vatan, millet, bayrak gibi değerler uğruna şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin aile fertleri bizlere emanettir. Kapılarımız şehit ve gazilerimizin ailelerine daima açıktır.  Bizler her fırsatta şehit aileleri ile bir araya gelerek şehitlerimizin aziz hatıralarını yad ediyoruz. Bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü eşlik etti.

 



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI