VALİ AZİZ YILDIRIM ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ AZİZ YILDIRIM ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 1994 yılında Diyarbakır`da terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Üst Çavuş Adnan Yılmaz`ın ailesini ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi`nin 106. Yıl Dönümü`nde 1994 yılında Diyarbakır`da şehit olan Jandarma Üst Çavuş Adnan Yılmaz`ın ailesini ziyaret etti.

Vali Aziz Yıldırım, Diyarbakır Hani?de 4 Ekim 1994 tarihinde bölücü terör örgütü pkk mensupları ile yapılan silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Üst Çavuş Adnan Yılmaz?ın eşi Ömürcan Yılmaz?ı ziyaret etti. Vali Yıldırım?ın ziyaretiyle eş zamanlı olarak Tekirdağ genelinde Kaymakam ve kurum yetkilileri de tüm şehit ailelerini ziyaret ederek bu anlamlı günde şehit ailelerinin yanlarında oldu.

Kuran-ı Kerim okunarak dua edilen ziyarette Vali Yıldırım, şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenerek ?Sizler bize şehidimizin emanetisiniz bizler, her zaman şehit ailelerinin yanındayız? dedi.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım`a, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Müftüsü İsmail İpek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN CANDAN YÜCEER’DEN LOZAN’IN 101’INCİ YILINI KUTLADI

TOGG İLE 12 ÜLKEYİ GEZDİ

TEKİRDAĞ’DA RUHSATSIZ SİLAH VE KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

OTOMOBİLİYLE ÇARPTIĞI ÇOCUĞU HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

ÇERKEZKÖY TSO BAŞKANI ÇETİN TOBB İSTİŞARE KURULU'NDA TRAKYA'NIN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ