VALİ YARDIMCISI HANLIOĞLU EMEKLİ OLDU

VALİ YARDIMCISI HANLIOĞLU EMEKLİ OLDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu`nun onuruna yemek verdi.

Tekirdağ Valiliği`nde görev yapan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu emekliye ayrıldı. Vali Yardımcısı Hanlıoğlu`nun emekliye ayrılması nedeniyle Vali Aziz Yıldırım tarafından Tekirdağ Polisevi?nde veda yemeği düzenlendi.

Veda Yemeği?ne Vali Aziz Yıldırım?ın yanı sıra emekliye ayrılacak olan Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Abdullah Kalkan, Şahin Aslan ve ilçe Kaymakamları ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş katıldı.

MÜLKÜ AMİRLİK GÖNÜLLE YAPILAN BİR MESLEK

Veda yemeğinde konuşan Vali Aziz Yıldırım: "Her şey bir şekilde gelip geçiyor. Önemli olan bunu sizin gibi, güzelliklerle yapıp güzelliklerle sonlandırabilmektir. Günlük mesai anlamında mülki idare mesleğiyle bağlantınız kesiliyor gibi görünse de gönülden baktığımızda hiçbir zaman meslektaşlarımızla bağımız kopmaz. Mülki idare amirliği gönülle yapılan bir meslektir. Bu kimliği şerefle taşıyoruz. Hiçbir zaman yüksünmeden vatandaşın ihtiyacını gidermek, ona hizmet etmek, onların problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonu var. Burada, hepimizin bir meslek büyüğü var. Arkasından hem güzelliklerle hem hayırla yad edilen bir meslek büyüğümüz var. Biz, sizi kalbimize yazdık bunu bilmelisiniz. Biz size emekli biri olarak değil, kıdemli, duayen bir meslek büyüğü olarak görüyoruz. Allah yolunuzu açık etsin, kalbimiz sizinledir.? dedi.



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ