Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

VALİ AZİZ YILDIRIM`DAN RAMAZAN MESAJI

VALİ AZİZ YILDIRIM`DAN RAMAZAN MESAJI

Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "11 ayın sultanı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olma

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Ayı nedeniyle yayımladığı mesajında, Ramazan-ı Şerif?ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum."dedi.

Yarın gece ilk sahurun yapılacağı Ramazan ayı öncesi bir mesaj yayımlayan Vali Yıldırım şunları kaydetti:

YARDIMA MUÇTAÇLARA YARDIM ELİNİ UZATMALIYIZ

"11 ayın sultanı olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü mukaddes kitabımız Kur?an-ı Kerim insanlık âlemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır.

Ramazan Ayı, Rabbimizin af, mağfiret, lütuf ve kereminin doruğa çıktığı, gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin ve yardımseverliğin zirveye ulaştığı aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. ?İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.? Hadis-i Şerif´inin rehberliğinde, elimizden geldiği kadar, çevreye karşı duyarlı olmalı, dertli olana derman olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

SEVGİ, BARIŞ, SAĞLIK, KARDEŞLİK VE HUZURA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Hayatımıza feyiz ve bereket katan Ramazan ayını, bu yıl maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden koronavirüs salgınının etkisinde idrak etmek zorunda kalacağız. Bu virüsün daha fazla yayılmaması için sahurlarımızı, iftarlarımızı evlerimizde yapalım ve teravih namazlarımızı evlerimizde eda edelim. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif?ini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.



Anahtar Kelimeler:

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ