Gündem

Gündem Haberleri

VALİ YILDIRIM`DAN 10 OCAK MESAJI

VALİ YILDIRIM`DAN 10 OCAK MESAJI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ?ın güçlenmesi demektir. Takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesini vesile olalım."

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, " Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ?ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi satın alarak evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulunduralım, internet haberciliği yapanları takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesine vesile olalım."diye konuştu.

10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, şunları kaydetti:

ÜLKEMİZİN DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİNE BÜYÜK KATKI SUNMAKTADIRLAR

Vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasını sağlayan gazetecilerimiz, toplumdan gelen istekleri yansıtıp kamuoyu oluşturulmasına aracılık yaparak  ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Basın camiası, ilimizin, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de büyük ölçüde katkı sunmaktadır.

TÜM BASIN MENSUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Basın mensupları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sürecinde vatandaşlarımızı bilgilendirmiş, alınan tedbirlerden haberdar ederek salgınla mücadele sürecinde önemli bir rol üstlenmişlerdir. Bu süreçte bizlere ve görevlilere yardımcı olan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

BASINIMIZIN GÜÇLENMESİNE VESİLE OLALIM

Basınımızın güçlenmesi, Tekirdağ?ın güçlenmesi demektir. Bu yüzden yerel gazetelerimizi satın alarak evlerimizde, iş yerlerinde, kahvehanelerde, çay bahçelerinde bulunduralım, internet haberciliği yapanları takip edelim ve yerel basınımızın güçlenmesine vesile olalım. Basınımız vasıtasıyla, koronavirüs tedbirleri konusunda vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyorum: Maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Birlikte tedbir ve mücadele ile koronavirüsü yeneceğiz.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm basın çalışanlarımızın `10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?