Tarih: 07.07.2021 16:17

VALİ YILDIRIM`DAN 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ`NE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ?da görevlendirilen 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarını ziyaret ederek yaptıkları işin önemini vurgulayan Vali Yıldırım, ?Hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyorum.? dedi.

Ülke genelinde, Bakanlık?ca yürütülmekte olan tüm acil çağrı numaralarının tek numara olan ?112 Acil Çağrı Numarası? altında toplanması çalışmaları kapsamında, 112 Acil Çağrı Merkezi?nin faaliyete geçirilmesi için 24 Çağrı Karşılama Personelinin Tekirdağ?da  görevlendirilmesi yapılmış ve görevlendirilen bu personelin eğitimleri gerçekleştirildi.

07.07.2021 Çarşamba günü (bugün) saat 10:00?dan itibaren faaliyete geçecek olan 112 Acil Çağrı Merkezi, 24 saat esasına göre hizmet verecek. Tüm acil çağrılar tek numarada toplanarak, vatandaşların her acil durum için farklı numara hatırlamak zorunda olmaktan kurtulacak. Bu kapsamda, acil durumlarda vatandaşların ve yaşanan olaylara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilmesi hedefleniyor.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu kapsamda 11 Acil Çağrı Merkezi`ni ziyaret etti. Vali Yıldırım ziyareti sırasında 112 çalışanlarına ne kadar önemli bir iş yaptıklarını hatırlatarak, "Hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Yıldırım`a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Murat Eren eşlik etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —