VAHAP AKAY BÜYÜKŞEHİR İÇİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

VAHAP AKAY BÜYÜKŞEHİR İÇİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, pazar günü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacağını duyurdu.

CHP’de Candan Yüceer’in ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, aday adaylığını açıklayacağını duyurdu. Herkesin merakla beklediği aday adaylığı konusunda Vahap Akay, Çerkezköy yerine Büyükşehir için harekete geçti. Bugün sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunan Vahap Akay, bu hafta sonu Pazar günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayacağını duyurdu. Akay, yaptığı açıklamada, “Bir memleket sevdası, bir Tekirdağ sevdası, bir Türkiye sevdası diyerek bu topraklara sahip çıkmak için Tekirdağlı hemşehrilerilerimize gelecek güzel günlerin müjdesini vermemize çok az kaldı. 26 Kasım Pazar günü saat 14:00’da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yapacağımız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamamıza tüm Tekirdağlı hemşehrilerimi davet ediyorum.” dedi.

 



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ