HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BAŞKAN AKAY`IN ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TALEBİ ONAYLANDI

BAŞKAN AKAY`IN ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ TALEBİ ONAYLANDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ankara`ya gönderdiği Özel Kalem Müdürü Muhteber Ilgaz`ın ardından bir yıldır onay bekleyen Utku Yılmaz, nihayet yeni Özel Kalem Müdürü oldu. Bakanlık Utku Yılmaz`ın Özel Kalem Müdürlüğü`nü onayladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın ilk dönem atadığı ancak daha sonra Ankara`ya gönderdiği Özel Kalem Müdürü Muhteber Ilgaz`ın ardından ikinci döneminde Özel Kalem Müdürü olarak  Utku Yılmaz`ın bu göreve getirdi. 31 Mart Seçimleri`nin ardından Özel Kalem Müdürlüğü görevi için İçişleri Bakanlığı`na bildirdiği Utku Yılmaz ismi, yaklaşık bir yıl sürenin ardından onaylandı.

31 Mart Yerel Seçimleri`nin ardından İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü`ne özel kalem müdürü olarak Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ismi gönderilen Utku Yılmaz`ın geçtiğimiz günlerde `onay` yazısı geldi.  Akay, geçen yıl mart ayındaki seçimlerin ardından bir ay içinde Özel Kalem Müdürü olarak İçişleri Bakanlığı`na Utku Yılmaz ismini gönderdi. Ancak Bakanlığın onayı yaklaşık bir yıl sonra verildi.

ÇERKEZKÖY`E GELMEDEN MEMUR OLMUŞTU

Başkan Vahap Akay, ilk dönem Özel Kalem Müdürü olarak atadığı Muhteber Ilgaz Çerkezköy`e gelmeden, CHP Tekirdağ eski Milletvekili Emre Köprülü`nün danışmanlığını yapmıştı. Görevlendirmeyle bir süre bu görevi üstlenen Muhteber Ilgaz, daha sonra memuriyet kadrosunu aldıktan sonra da kadrosuyla Çerkezköy`den ayrılmıştı. Muhteber Ilgaz`ın şu sıralar başka bir ilde memuriyet hayatını sürdürdüğü belirtiliyor.

MUĞLA`DAN GELMİŞTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014 yılında ilk kez Belediye Başkanı seçildikten sonra Muğla`dan gelerek Basın ve Halkla İlişkiler bölümünde sözleşmeli olarak uzun zamandır hizmet veren Utku Yılmaz, ikinci dönemde Özel Kalem Müdürlüğü`ne atandı. Utku Yılmaz, Akay`ın Özel Kalem Müdürlüğü için şehir dışından atadığı ikinci Özel Kalem Müdürü oldu. Bu arada, Özel Kalem Müdürlüğü görevine yapılan atamalar doğrudan 657 sayılı devlet memuru yasasıyla birlikte memuriyet kadrosu alıyor.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI