ÜSTYAPI VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

ÜSTYAPI VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin kentin farklı noktalarında üstyapı ve altyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirtti.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin farklı noktalarında üstyapı ve altyapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek, “Ekiplerimiz mahallelerimizdeki sorunları, vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve program dahilinde bunları karşılamak için yoğun gayret gösteriyor.” dedi.

Sıcak asfalt, beton ve kilit taş yol ile kaldırım ve yağmur suyu hattı yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, görevli personelden bilgi alarak kolaylıklar diledi.

ASFALT ÇALIŞMALARI YUNUS EMRE MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından daha güvenli ve konforlu yollar ile sorunsuz altyapı için kent genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek görevli personelden bilgi aldı. Son olarak Yunus Emre Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, “Temmuz ayında başladığımız sıcak asfalt serim çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Mevlana, 19 Mayıs ve Ömer Halisdemir Mahallelerimizin ardından ekipler Yunus Emre Mahallesi’nde sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştiriyor.” dedi.

EKİPLER BETON, KİLİT TAŞ, KALDIRIM VE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin program dahilinde birçok noktada çalışma gerçekleştirdiğini belirten Başkan Çetin, “Ekiplerimiz mahallelerimizdeki sorunları, vatandaşlarımızın taleplerini biliyor ve program dahilinde bunları karşılamak için yoğun gayret gösteriyor. Bahçelievler Mahallesi Petek Sokak’ta çesanlı beton yol, 19 Mayıs Mahallesi Yörükoğlu Sokak’ta kilit taş yol, Adnan Menderes Mahallesi Sevenler Sokak’ta kilit taş yol ve kaldırım yapımı, Ömer Halisdemir Mahallesi İşgal Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdüren ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmaları inceledim. Tüm emekçilerimize kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 



CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ORMAN BAKANI’NA ORMANLARIN KÜÇÜLMESİNİ SORDU

ÜN: TARIMDA SON 27 SENENİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ