ÜÇ KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE ADIM ATTI

ÜÇ KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE ADIM ATTI

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kahraman, oğulları Aras, Toprak ve Arda için görkemli bir sünnet düğünü yaptı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kahraman’ın çocukları, Aras, Toprak ve Arda cuma akşamı gerçekleştirilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.

Yalı Restoran’da Aras, Toprak ve Arda kardeşler için düzenlenen sünnet düğününe Kahraman ailesinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro olarak yer aldı. Yine ÇTSO Meclis Üyeleri, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Evren Kahraman ve eşi Bircan Kahraman davetlileri kapıda tek tek karşılayarak, hoş geldin dediler. Davetlilerin gelmesi ve takı törenin ardından Aras, Toprak ve Arda kardeşlerin sünnet düğünü renkli görüntüler ve eğlenceyle gece yarısına kadar sürdü.  



Anahtar Kelimeler: KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE

TEKİRDAĞ’DA EYPİO VE OĞUZHAN KOÇ RÜZGARI ESTİ

ÜÇ KARDEŞ BİRDEN ERKEKLİĞE ADIM ATTI

ÇERKEZKÖY’DE TÜRK MÜZİĞİ KOROSU SANATSEVERLER İLE BULUŞUYOR

TEKİRDAĞ’DA TEK GENÇ FEST RÜZGÂRI

YILIN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ RENKLİ BİR TÖRENLE ALDI