ÜÇ İLÇEDE PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

ÜÇ İLÇEDE PLANLI ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde bu Pazar günü 04:00-10:00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacağı açıklandı.

TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, Tekirdağ’da 3 ilçede planlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Bu Pazar günü 04:00-10:00 saatleri arasında uygulanacak kesintiyle ilgili Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yazılı bir açıklama gönderildi.

Kaymakamlık açıklamasında şunlara yer verildi: “Çerkezköy İşletme Müdürlüğümüz sorumluluk alanı içerisinde; Çerkezköy İndirici Merkezde TEİAŞ kaynaklı bakım çalışması nedeniyle, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde 22.09.2024 tarihinde 04:00-10:00 saatleri arasına elektrik kesintisi yapılacaktır. Elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler ve kesinti saatleri ekte bulunan tabloda bilginize sunulmuştur. Çalışmanın bitmesi halinde belirtilen saatten daha erken elektrik verilebilecektir. NOT: Havanın yağışlı olması veya çalışmaya engel teşkil edecek bir unsur meydana gelmesi durumunda çalışma ertelenecektir. Asayiş hususunda yaşanabilecek olası olumsuz durumlara karşı gerekli önlemlerin alınması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz.”