TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ DE KADINLARI UNUTMADI

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ DE KADINLARI UNUTMADI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nünde, engelli kadınlara çeşitli hediyeler vererek kutladı.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Koçacınar, 8 Mart’ta engelli anneleri ve engelli kadınları evlerinde ziyaret ederek, ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

EVLERİNDE ZİYARET EDEREK KUTLADI

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Koçacınar, bugün yönetimiyle birlite, engelli anneleri ve engelli kadınların gönlünü aldı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü anlamlı ziyaretlerle geçiren Başkan Gülnur Koçacınar, tek tek evlerinde ziyaret ettiği engelli anneleri ve engelli kadınlara çeşitli hediyelerde götürdü. Ziyaretlerinde sohbet edip, günlerini kutlayan Koçacınar, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde engelli annelerimizi ve engelli kadınlarımızı ziyaret ettik. Dünyanın en kıymetli annelerinden engelli annelerine sonsuz sabırla çocuklarına en güzel hayatı sunmak için gayretlerinden ötürü tebrik ve teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm engelli kadınlarımız başta olmak üzere emekçi kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum.”dedi.

 

 



VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI