TÜRK STANDARTLARI ENSİTÜTÜSÜ 2. GÖZETİM TETKİKLERİ TAMAMLANDI

TÜRK STANDARTLARI ENSİTÜTÜSÜ 2. GÖZETİM TETKİKLERİ TAMAMLANDI

Başkan Albayrak, “Vatandaşlarımız ve Tekirdağ için çalışmalarımıza dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz."

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde, Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi,  İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sisteminden oluşan Entegre Yönetim Sistemi Belgelerinin devamı için TSE Denetçileri tarafından yapılan 2. Gözetim Tetkikleri tamamlandı.

TSE Tetkik Heyeti tarafından 24-25-26-27 Ekim 2022 tarihlerinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen denetim süreci, Yeni Hizmet Binasındaki Konferans Salonunda gerçekleşen Dış Tetkik Kapanış Toplantısında değerlendirildi. Kapanış toplantısı, TSE Denetçileri tarafından Entegre Yönetim Sistemleri denetiminde minör ya da majör herhangi bir uygunsuzluğun bulunmadığı ve tetkik sürecinin olumlu geçtiğine dair geri bildirim yapılmasıyla tamamlandı.  Toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları,  Şube Müdürleri ile Entegre Yönetim Sistemini icra etmekten sorumlu birimler katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak şunları kaydetti:

 “Entegre Yönetim Sistemleri, vatandaş memnuniyetinin sürdürülebilmesi açısından bizim için önemli bir yerde duruyor. TSE Denetçileri tarafından gerçekleştirilen tetkik sürecinin olumlu geçtiğine dair aldığımız geri bildirim bu anlamda bizi çok mutlu etti. Vatandaşlarımız ve Tekirdağ için çalışmalarımıza dün olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz."



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE, ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ