TÜRK POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇERKEZKÖY'DE KUTLANDI

TÜRK POLİS TEŞKİLATI

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılı ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılı ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından, Çerkezköy Şehitliği ziyaret edilerek şehitler için dualar edildi.

ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılı ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy'de de kutlandı. Polis haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk törenine Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mümin Büyükbüce, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri, Gaziler, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli emniyet mensupları, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Tören Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Vekili Mümin Büyükbüce’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma törenin ardından Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Şehitliği ziyaret edildi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından tüm şehitler için dualar edildi. Ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı.



OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI

BUĞDAY TARLASINDAKİ KAMYON ALEV ALDI

TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ