HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TÜRK-İŞ`TEN TEKİRDAĞ`DA ZİYARET ZİNCİRİ...

TÜRK-İŞ`TEN TEKİRDAĞ`DA ZİYARET ZİNCİRİ...

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak öncülüğünde Türk-İş`e bağlı sendika şube başkanları kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile siyasiler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`a art arda ziyaretler gerçekleştirdi.

TÜRK-İŞ Tekirdağ İl Başkanı Murat Koçak öncülüğünde konfederasyona bağlı Tekirdağ`daki sendika başkanları bürokratlara ve siyasilere nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRK-İŞ Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları ile birlikte bürokratlar ve siyasilere art arda ziyaretler gerçekleştirdi. Sendika Başkanları Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Kalkan,  Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Osman Kılıç, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Kalkan, Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ı ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan`ı ziyaret etti. Ziyarette, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak ve başkanlar sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verirken,  gündemdeki konular konuşulduğu belirtildi.

 



Anahtar Kelimeler:

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASI BAŞLADI...

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI