TURAN DEMİRCAN’DAN SEÇMENE ÇAĞRI: KENDİNİZE OY VERİN!

TURAN DEMİRCAN’DAN SEÇMENE ÇAĞRI: KENDİNİZE OY VERİN!

BBP Tekirdağ 1.sıra milletvekili adayı Turan Demircan, ilk kez baraj sorunu olmadan bir seçime girdiklerini hatırlatarak, “Ben diyorum ki, kendinize oy verin. Başkalarına vermeyin.”dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala siyasette iyiden iye ısındı. Sahada sıcak bir seçim çalışması yürütülürken, bugüne kadar baraj sorunu nedeniyle milletvekilliği çıkartma zorluğu yaşayan Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) bu dönem umutlar kapıyı çaldı. BBP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan da Trakya Flaş Haber’i ziyaretinde seçmene seslendi. 

BARAJ SORUNU YAŞAMADAN İLK KEZ SEÇİME GİRYORUZ

Bugün Trakya Flaş Haber’i ziyaret eden BBP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, Cumhur İttifakı içerisinde yer almaları nedeniyle baraj sorunu yaşamadıklarını hatırlatarak, “İlk kez bir baraj sorunu yaşamadan seçime gireceğiz. Seçmen de bunun farkında. Herkes büyük bir titizlikle çalışıyor. Çevremizde eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız bizden daha fazla gayret içinde. Çünkü, 1. Sıradayız. Diğer partilerin hiçbirisinde seçilebilecek yerde Anadolu’dan bir aday yok. Bu seçmende büyük bir heyecan yaratmış durumda. Sahadayız. Bu sefer olacak gibi.” dedi.

ANADOLULAR 4 MİLLETVEKİLLİĞİNİ GETİRDİ

Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in misafir ettiği Tekirdağ 1.sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan, “Ben 1983’te geldim Çerkezköy’e. Annemin, babamın mezarı burada. Ben geldiğimde Tekirdağ’ın 4 milletvekili varmış. Bugün 8 milletvekili var. Demek ki Anadolu’dan gelenler bu 4 milletvekilini Tekirdağ’a sağlamış. Ama bakıyorsun, listelerde Anadolu’dan kimse yok. Hep Süleymanpaşalılar yer alıyor. Tekirdağ’da yok. Süleymanpaşa var.” İfadelerini kullandı.

KENDİNİZE OY VERİN!

Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü, halkın teveccühünden memnun olduğunun altını çizen Demircan, “Görmenizi isterim. Etrafımızda, eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız bölgemizin insanları benden daha fazla heyecanlı. İnanın benden daha fazla gayret gösteriyorlar. Bunu insanlarımıza anlatmamız lazım. Ben seçim çalışmalarında ‘kendinize oy verin’ diyorum. Başkalarına artık vermeyin. Anadolu’nun kendini göstermesi zaman gelmiştir, diyoruz.”dedi.

Turan Demircan’a milletvekilliği yolunda başarılar dileyen Genel Yayın Yönetmenimiz Albez, “Okuyanlar bilir. Sizin bu düşünceleriniz minvalide ben zaten yazı yazdım. Hatta yazılar diyebiliriz. Mevcut milletvekillerine sahip partiler, listeleri açıklarken bölgemizde hayal kırıklığı yaşattı. Ben de bunları zaten yazdım. Bu hayal kırıklığının illa bir bedeli olacaktır. Umarım bu sizin lehinize olur. Başarılar dilerim.” diye konuştu.



BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ