TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE İLK KONGRESİNİ YAPTI

TÜGVA ÇERKEZKÖY’DE İLK KONGRESİNİ YAPTI

TÜGVA yeni Çerkezköy Temsilcisi olan Murat Karakan ile birlikte ilçede ilk genel kurul toplantısını da gerçekleştirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı Çerkezköy Temsilciliği’nin 1. İlçe Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Yeni İlçe Temsilcisi Murat Karakan’a beraat belgesi İl Temsilcisi Bayram Akın tarafından verildi.

Genel Kurul Dursun Ali Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Genel Kurulda konuşan TÜGVA Tekirdağ İl Temsilcisi Bayram Akın, “Bugüne kadar ilçe temsilcisi olarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Fecri Yaraşır’a teşekkür ediyorum. Görevi devralan Murat Karakan’a da başarılar diliyorum. TÜGVA kurulduğu günden bu yana hakkı haykıran, adaleti savunan, milli ve yerli düşünceye sahip tüm gençlere kucak açtı ve özel bir hareket haline geldi.” dedi. 

Genel Kurul’da konuşan TÜGVA’nın yeni Çerkezköy Temsilcisi Murat Karakan, “Omuzlarımıza yüklenen bu ağır sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. Bu ağır sorumluluğu, bu zayıflığımla taşıyabilme dirayetini, bu görevin altından bu güçsüzlüğümle kalkabilme gücünü siz dava kardeşlerimizin ve değerli ağabeylerimizin gayret ve yardımlarıyla bulacağıma inanıyorum.” dedi.



MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ