TÜBİTAK ÖDÜLLERİNE DOYMAYAN OKULDA TÜBİTAK BİLİM FUARI GÖZ KAMAŞTIRDI!

TÜBİTAK ÖDÜLLERİNE DOYMAYAN OKULDA TÜBİTAK BİLİM FUARI GÖZ KAMAŞTIRDI!

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışı Kaymakam Murat Duru’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çerkezköy’de açıldığı günden itibaren TÜBİTAK ödülleriyle adını sıkça duyuran Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenledi. Okuldaki Bilim Fuarı’nın açılışına Kaymakam Murat Duru da katıldı.

Seval - Ahmet Çetin Fen Lisesi Tübitak Bilim Fuarı açılışı, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa okulun hayırseveri Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Seval Çetin ile Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve çok sayıda öğrenci velisi ve öğrenciler katıldı. TÜBİTAK ödüllerine doymayan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri TÜBİTAK Bilim Fuarı ile göz kamaştırdı. TÜBİTAK ödüllü çalışmalarında yer aldığı fuarda stantları tek tek dolaşan Kaymakam Murat Duru, öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen hayırsever iş insanı Ahmet Çetin ve Seval Çetin de TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katılan öğrencileri tebrik etti.

Fuarın açılışının ardından Seval Çetin ve Ahmet Çetin öğrencilere katılım belgelerini de takdim ederek başarılarının devamını diledi.



BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI