Gündem

Gündem Haberleri

TSKGV’YE ANLAMLI BAĞIŞ!

TSKGV’YE ANLAMLI BAĞIŞ!

TSKGV’ye bugün anlamlı bir bağış yapıldı. Paksoy Fabrikası’nda çalışan Yaşar Çokel’in bağışını teslim alan TSKGV Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, bu örnek davranışı madalya ve plaketle taltif etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Çerkezköy Şubesi’nde anlamlı bir bağış gerçekleştirildi. 

TSKGV Şube Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Paksoy Fabrikası’nda işçi olarak çalışan Yaşar Çokel adlı vatandaşın TSKGV’ye yaptığı nakti bağışı kabul etti. Bu anlamlı bağış karşısında TSKGV Şube Başkanı Serkan Karagöz de Yaşar Çokel’e günün anısına madalya ve bir de plaket takdim etti. Çokel’e teşekkür eden Karagöz, “TSKGV için bugün anlamlı bir gündü. Çerkezköy Paksoy Fabrikası’nda çalışan bir kardeşimiz Yaşar Çokel  Türk silahlı kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na  nakit bağışta bulunarak, örnek bir  tavır sergilemiştir. Bizlerde TSKGV olarak kendisine bir madalya ve plaket vererek  çok teşekkür ettik. Vatanımız milletimiz için sizlerin bağışları bizim için çok kıymetli, verdiğiniz her kuruş ülkemizin savunma sanayii için kullanılmaktadır.” dedi.

Yaşar Çokel’in bağışı için düzenlenen programda Şube Başkanı Serkan Karagöz’ün yanı sıra TSKGV Çerkezköy Şube Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: TSKGV’ ANLAMLI BAĞIŞ!

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR