TRAKYA’NIN KÜLLİYESİ’NDE İNŞAAT YAVAŞ GİDİYOR…

TRAKYA’NIN KÜLLİYESİ’NDE İNŞAAT YAVAŞ GİDİYOR…

Trakya’da bir ilk olmak üzere 2019 yılında Çerkezköy Müftülüğü’nde verilen bir iftar yemeği ile tanıtılan cami inşaatında beklenen performans yok!

Çerkezköy Müftülüğü’nde 2019 yılında verilen bir iftar yemeğinde ilk kez kamuoyuna tanıtılan ‘Külliye’ şeklinde yapılacağı söz edilen dev camii inşaatı temel atıldıktan sonra beklenen hıza bir türlü kavuşmadı.  İftarda Tepe Cami Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılacak olan cami projesi (Külliye) hakkında tafsilatlı bir şekilde basın mensuplarına bilgi verilmişti. Ancak geçen sene Aralık ayında temeli atılan cami o gün bugün 11 ay geçmesine rağmen beklenen seviyede ilerlemedi.

Tamamlandığında Trakya’da bir ilk olacak olan Tepe Cami’nin içinde cami, kuran kursları, aş evi, taziye evi, düğün salonu, konferans salonu, müftülük binası, toplantı salonu, misafirhane gibi bir çok hizmet alanın bulunacağı, bir adıyla da Tepe Külliyesi diye adlandırılan projeyle ilgili hayırseverlerin desteği bekleniyor. Tepe Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Galip Güngör, önümüzdeki ay inşaatının birinci yılı dolacak olan projeyle ilgili hayırseverlerden destek çağrısında bulunarak, “Kısıtlı imkanlara rağmen camimizin inşaatını devam ettirmeye çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Ayrıca bugüne kadar desteğini esirgemeyen hayırseverlere de çok teşekkür ederek, devamını bekleriz.” diye konuştu.

Bu arada, Dernek Başkanı Galip Güngör, külliyenin yapımına destek olmak isteyen hayırseverler derneğin TR400020500009566482300001 iban numaralı hesabına bağış yapabileceği belirtti.

 



İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI