Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin?in gazetemizi ziyaretinde yaptığı açıklamalar oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 134. sayısı bu haftada her zamanki gününde yayımlandı. Yeni sayımızın manşetinde son günlerde İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimiyle ilgili gelişmeler yer aldı. Erseçkin gazetemize yaptığı ziyarette bu gelişmelere cevap verdi.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 134. sayısı yine dopdolu! Haftanın manşetinde, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin?in açıklamaları yer aldı. Erseçkin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle geciken ziyaretinde yönetimi ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar gazetenizde?

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu. Selma Vazo bu hafta da röportajına ara verdi. Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde?

 



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ