TRAKYA REKLAM'IN YENİ YÜZÜ: ALKAN KURU

TRAKYA REKLAM

Uzun yıllardır Çerkezköy’de hizmet veren Trakya Reklam, kendi emekçisiyle el değiştirdi. Sektörde uzun yıllar hizmet veren Doğan Eker, firmayı birlikte çalıştığı Alkan Kuru’ya devretti.

Tabela ve Reklamcı sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Trakya Reklam’ın yeni sahibi emekçisi Alkan Kuru oldu. Yıllarca emekçi olarak çalıştığı işletmeyi devralan Alkan Kuru, isim değişikliği yapmadan aynı isimle hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

AYNI İSİMLE DEVAM EDECEK

Uzun yıllar bir emekçi olarak çalıştığı Çerkezköy’ün sektördeki eski işletmelerinden Trakya Reklam’ı kısa bir süre önce devralan Alkan Kuru, “Yıllarca birlikte çalıştığım Doğan Eker abim, işletmesini bana devretti. Bugüne kadar kaliteli işçilik ve gününde teslimat ilkesiyle hareket eden Trakya Reklam, aynı ilkeleriyle yoluna devam edecektir. Yabancısı değilim. Zaten yıllarca Trakya Reklam çatısı altında emekçi olarak Çerkezköy’e hizmet verdim.”dedi.

SEKTÖRE GRAFİK VE TASARIMCI GİRDİM

2007 yılında grafik- tasarımla sektöre girdiğini belirten Alkan Kuru, şöyle devam etti: “Sektörde grafik- tasarımcı olarak ilk başladım. Çerkezköy’de dış mekan reklamcılıkta ilk grafikerim. 2015 yılına kadar bu sektörde ve Trakya Reklam’da çalıştım. Daha sonra 2015 yılında Çerkezköy Belediyesi’nde grafiker olarak işe başladım. 2 yıl belediyede çalıştım. Bu esnada grafik tasarım alanında birçok ödül aldım. Bundan bir tanesi de SOBA Logo (Sosyal Belediyecilik vs.) Bütün Türkiye’de CHP’li belediyelerin grafikerlerinin katıldığı yarışmada ben birinci oldum. Yani Çerkezköy Belediyesi oldu aynı zamanda. Hala o logo kullanılır.” dedi.

2017’de Çerkezköy Belediyesi’nden ayrıldıktan sonra yeniden özel sektöre döndüğünü hatırlatan Kuru, “Belediyeden ayrılarak tekrardan sektöre geri döndüm. Tabale ve reklam sektöründe uzun yıllar çalıştığım Trakya Reklam’da 2,5 yıl kadar aradan sonra yeniden çalışmaya başladım. Böylece bugüne geldik.”dedi.



Anahtar Kelimeler: TRAKYA REKLAM' : ALKAN

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ