TRAKYA OKUL KIYAFETLERİ ÜRETİCİ VE SATICILARI DERNEĞİ'NDEN KAPAKLI'DA 24 KASIM JESTİ

TRAKYA OKUL KIYAFETLERİ ÜRETİCİ VE SATICILARI DERNEĞİ

Öğretmenler gününe 2 gün kala, öğretmenleri anmak ve kutlamak amaçlı Kapaklı'da düzenlenen kahvaltı programına Kaymakam Bayram Sağır ve Belediye Başkanı Mustafa Çetin de katıldı.

Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği, Kapaklı Çamlık Sosyal Tesislerinde, tüm öğretmenlerin davetli olduğu bir kahvaltı programı düzenledi. 

 21 Kasım Pazartesi Saat 10:00’da düzenlenen kahvaltı programına, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz ve Kapaklı’da görev alan öğretmenler katıldı. Programda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma yaptı.

Eğitime çok önem verdiklerini dile getiren Mustafa Çetin, KPSS sınavında ilk 10’a giren öğretmenlerin Kapaklı’yı tercih ettiğini söyledi. Mustafa Çetin konuşmasında şunları kaydetti:

ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINI ÖĞRETMENLERİMİZE BORÇLUYUZ

“Üzerimize düşen görevler çok. Sınavlarda ve sosyal hayatta öğrencilerimizin başarılarını siz değerli öğretmenlere borçluyuz. Hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmek, gençlerimizi, çocuklarımızı daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bizler kalkınmayı çok değerli öğretmenlerimiz ile birlikte başarıyoruz. Hepinizden Allah razı olsun. Tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun.” 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kahvaltıdan sonra dernek yönetimi ve öğretmenler ile sohbet etti. Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz'da programda öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. 



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ