TRAFİK KARIŞTI; ÇOCUKLARIN HAYATI TEHLİKEDE!

TRAFİK KARIŞTI; ÇOCUKLARIN HAYATI TEHLİKEDE!

Çerkezköy’de yürütülen altyapı çalışmaları nedeniyle trafik tali yollara kaydırılınca, mahalle aralarındaki çocuklar evlerinin önünde oynarken araçların altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Çerkezköy’de altyapı çalışmaları yüzünden ana caddelerin trafiğe kapanması, tali yollardaki trafiği artırdı. Bu da mahalle aralarında oyun oynayan çocukların araçlarla burun buruna kalmasına neden oluyor. Aileler araçların süratli olmasından yakınarak, yollara bariyer istiyor.

TESKİ’nin (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde başlattığı altyapı çalışmasıyla birlikte Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki çocuklar, trafikle karşı karışa kaldı. Oyun parkının da bulunduğu Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta altyapı çalışmaları yüzünden yaşanan trafik çocukları etkiledi. Mahalle sakinleri parkta oynamak isteyen çocuklarının trafik kazası geçirmesinden endişe ediyor.

"YOLA HIZ KESİCİ KOYULMASINI İSTİYORUZ"

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak sakinleri mahallelerinde oyun parkı bulunduğunu hatırlatarak, “Burada bir oyun parkı var. Çocuklarımız gün içinde oynamak için bu parka gidiyor. Parkın önündeki yolda hiçbir bariyer, engel bulunmuyor. Normal zamanda burası müsait olduğu için bazı gençler araçlarıyla zaten burada sürat yapıyordu. Şimdi bunun üstüne altyapı çalışmaları yüzünden Öztrak Caddesi trafiğe kapatılınca, trafik buraya verildi. Böylece yoldan vızır vızır araç geçiyor. Kaç gündür çocuklar ölümle burun buruna geliyor. Burada bir çocuk hayatını kaybetmeden yetkililerden acilen bu yola hız kesici koyulmasını istiyoruz. Yoksa vahim bir durum olacak.” diye dert yandı.

Bu arada, çocukların parka gitmek için yoldan karşı karşıya geçerken araçlarla yaşadıkları köşe kapmaca da objektiflere böyle yansıdı.



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL