TÜRK METAL SENDİKASI MASADAN KALKTI

TÜRK METAL SENDİKASI MASADAN KALKTI

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası?nın yapmış olduğu1. altı ay için yüzde 10?luk teklifini kabul etmeyen Türk Metal Sendikası görüşmeyi sonlandırdı.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası?nın (MESS) yapmış olduğu1. altı ay için yüzde 10?luk teklifini kabul etmeyen Türk Metal Sendikası görüşmeyi sonlandırdı.


 

Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için 10 Ocak günü gerçekleşen toplantıda Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası ile Türk Metal Sendikası (TMS) ücretlere ilk altı ay zammı için daha önce yaptığı yüzde 6,05?lik teklifini yüzde 8?e yükseltmişti.Türk Metal Sendikası bu karar üzerine toplantıyı sonlandırarak grev kararı almıştı.

Bugün görüşmeler için tekrar bir araya gelen Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayiciler Sendikası uzlaşamayarak görüşmeyi sonlandırdı. Gerekçeler konusunda açıklama yapan TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ?MESS `in 3 yıllık sözleşme teklifi başta olmak üzere haklarımızı geriye götürecek taleplerini sürdürdükleri gerekçesiyle bu isteklerini reddederek görüşmeyi sonlandırıyoruz? dedi.


 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?