TOKATLILAR’DAN DEMİRCAN’A TAM DESTEK

TOKATLILAR’DAN DEMİRCAN’A TAM DESTEK

15 Tokat Derneği, hafta sonunda BBP 1.sıra milletvekili adayı Turan Demircan’a destek açıklaması yaptı.

Çerkezköy Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir’in ev sahipliğinde Çerkezköy ve Kapaklı’daki 15 Tokat derneği başkan ve yöneticileri, Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan’ı ağırladı.

Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren 15 Tokat Derneği, Çerkezköy Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir’in ev sahipliğinde Büyük Birlik Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan’ı ağırladı. Tokatlılar 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı hemşerileri Turan Demircan’a tam destek vereceklerini açıkladılar. 

Çerkezköy Pembe Köşk Düğün Salonunda Pazar günü saat 10.30’da gerçekleştirilen kahvaltıya; Çerkezköy Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Çerkezköy ve Kapaklı’daki Tokat derneği başkan ve yöneticileri, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli ve Tokatlı vatandaşlar katıldı. 

DESTEK AÇIKLAMASI YAPTILAR

Çerkezköy Tekkeyeni Köyü Derneği Başkanı İbrahim Şahin, “Eğer partisi O’nu Tekirdağ’da birinci sıraya layık gördüyse biz de hemşerileri olarak ona sahip çıkmalıyız. Bu da bizim hemşerileri olarak görevimizdir.” dedi. Çerkezköy Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bünyamin Demir ise, “Tokatlılar olarak Tekirdağ’da yaklaşık 45 bin nüfusa sahip, Çerkezköy ve Kapaklı bölgesinde ise 25 bin nüfusa sahip büyük bir aileyiz. Bugün 15 derneğimizi bir çatı altında topladık. Her zaman bütün partilere eşit mesafede olduk ve bugün de eşit mesafede olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ancak burada özel bir durum vardır. Bizim büyük ailemizin içerisinden bir kardeşimiz, bu bölgede yaşayan bir Tokatlı hemşerimiz, Anadolu’dan gelen bir kardeşimiz, bizi burada bağrına basan Tekirdağlı kardeşlerimiz ve cennet vatanımızın insanlarını Ankara’da temsil etmek üzere aday oldu. Bu kutlu yarışta bizde hemşerileri olarak kendisini yalnız bırakmadık ve 15 derneğimizle burada kendisini ve ekibini misafir ederek yanında olduğumuzu ifade etmek istedik. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Biz aile bireyleri olarak her zaman yanındayız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tokatlı hemşerilerine teşekkür eden Büyük Birlik Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı Turan Demircan, “Bugün bu ortamı bana sağladınız ya Allah hepinizden razı olsun. Bu yola çıktığımızda ve devam ettiğimizde hiçbir yerden bir kuruş bile destek almadık.  Partim, şahsım ve bütün teşkilatlarım, bütün ilçe başkanlarım elini taşın altına koyarak büyük bir mücadele ve özveriyle, çoluk çocuğumuzun süt paralarıyla, rızıklarıyla bu yollarda mücadele verdik. Bu kutlu mücadelemize de devam edeceğiz. Bizler dava adamıyız” ifadelerini kullandı. 

 



Anahtar Kelimeler: TOKATLILAR’ DEMİRCAN’ DESTEK

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!