TOKATLILAR`DA GÖREV DEĞİŞİMİ

TOKATLILAR`DA GÖREV DEĞİŞİMİ

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, görevini Bünyamin Demir`e devretti. Aktaş, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğu için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, görevinden istifa etti. Aktaş`ın yerine yönetim kurulu üyesi Bünyamin Demir dernek başkanı oldu.
 
MECLİS ÜYESİ OLMAK İÇİN İSTİFA ETTİ
Dernek binasında düzenlenen görev değişikliği töreninde konuşan Ersoy Aktaş, "Saygı değer Tokatlı hemşerilerim ve dostlarım bu güzel dört yılın ardından istifamı kamouyu ile ve Tokatlı hemşerilerimle paylaşmak istedim. Nedeni ise inşallah siyasi bir kimliğim olacağı açısından derneğimizi bir siyasi partiye bağlı tutmak için bu onurlu görevimden ayrılmak istiyorum. Bu güzel dört yıl için tüm Çerkezköy halkına ve Tükatlı hemşerilerime minnettarım tüm hemşerilerim ve değerli dernek yönetimimize hakkım var ise helal ediyorum.  Sizlerinde hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Vekaleten görevimi yönetim kurulu üyesi değerli Bünyamin Demir`e devrediyorum."diye konuştu. Aktaş konuşmasının konuşmasının sonunda ise AK Parti`den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olduğunu kaydetti.
BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIMAYA GAYRET EDECEĞİZ
Dernek başkanlığına getirilen Bünyamin Demir ise, "Tüm Tokatlı hemşerilerimize ve tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına düşünce farklılığı gözetmeden tüm hemşerilerimizi kucaklamak, yöremizin kültürünü ve değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak çabasında olacağız. Bizlere emanet edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışarak, elimizden gelenin en iyisiniyapmaya tüm yönetim kurulumuz ve hemşehrilerimizin desteği ile bayrağı daha yukarılara taşımaya gayret göstereceğiz."ifadelerini kullandı.
Demir, son olarak Ersoy Aktaş`a çıktığı siyasi yolda başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler: