Tarih: 21.07.2022 16:21

THK ÇERKEZKÖY ŞUBESİ DERİ TOPLAMADA TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ OLDU!

Facebook Twitter Linked-in

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Serkan Karagöz, THK Çerkezköy şubesinde bir basın toplantısı düzenledi. Karagöz düzenlediği basın toplantısında; "THK Çerkezköy olarak Kurban Bayramı'nda tam 55 bin liralık deri toplayarak Tekirdağ birinicisi olduk." dedi. 

Karagöz düzenlediği basın toplantısında, "Çok değerli basın mensupları, bugün sizlerle paylaşacağım konular, THK Çerkezköy şubesi yönetimi olarak gurur duyduğumuz çok mutlu olduğumuz konulardır. Sizlere çok güzel bilgiler vereceğim." ifadeleriyle sözlerine başladı. 

"ALLAH RAHMET EYLESİN!"

Karagöz, THK Çerkezköy şubesinde yünetim kurulu üyeliği yapan ve geçtiğimiz günler de hayatını kaybeden Mehmet Durmuş'u unutmadı. Karagöz "THK Çerkezköy şubesinde yönetim kurulu üyeliği yapan Mehmet Durmuş ağabeyimiz vardı. Kendisini genç yaşta kaybettik ondan dolayı çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Kendisi Türk Hava Kurumu'na çok faydalı olmuş birisi. Hatta geçen sene benim yaptığım bu açıklamayı kendisi yapmıştı. Nurlar içinde yatsın. Bugünde bu açıklamayı yapmak bize kısmet oldu. Tabii ki devletin işleri hiçbir zaman yarım kalmayacak hepsi devam edecektir."dedi.

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM!

Karagöz, daha sonra bir dönem THK Çerkezköy Şubesinde Başkanlık yapan ve şu anda rahatsız olan Mustafa Zümbül'e de geçmiş olsun dileklerini iletti. Karagöz: "THK'nın eski Başkanı Mustafa Zümbül ağabeyimiz var. Kendisi şu an hasta yatıyor. ona da acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşarak tekrar aramıza döner." dedi.

DERİ TOPLAMADA TEKİRDAĞ BİRİNCİSİ OLDUK! 

THK Başkanı Karagöz: "Kıymetli Basın Mesnupları, bugün sizlerle paylaşacağım ilk konu; gururla paylaşıyorum ki Kurban Bayramında deri toplama da THK Çerkezköy Şubesi olarak Tekirdağ birincisi oldu. Bin 896 koyun, 126 keçi ve 196 sığır derisi toplayarak, yani THK Çerkezköy Şubesi olarak toplamda 55 bin Tl gelir elde ettik. Başta ben ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere bu birincilik karşısında gurur duyduk. Biz THK Çerkezköy Şubesi olarak, önceki yıllara baktığımızda bu birincilik ilk kez yaşadığımız bir olay." ifadelerini kullandı. 

 FİTRE VE ZEKATLARDA İSE TRAKYA BİRİNCİSİYİZ!

THK Başkanı Karagöz; "THK Çerkezköy olarak fitre ve zekat toplamada bu kez Trakya birinicisi olduk. Bu da bizim için çok önemli bir gurur kaynağı. Bu biriniclikler bizi daha çok motive ediyor ve daha sıkı çalışmamıza vesile oluyor. Fitre ve zekatlardan topladığımız miktar 220 bin lira, tüm bağışların toplamı ise 275 bin lira. THK Tekirdağ olarak da deri toplamada Trakya birincisi olduk. Tüm Tekirdağ THK'da ki arkadaşlarımıza da bu gururu bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyouz" dedi.

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ! 

Karagöz, basın toplantısında son olarak şunları kaydetti: "Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan tüm çiftlik sahiplerini ziyaret ettim. Katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e de çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Onlar bize araç ve personel desteği sağladı, bize güzel bir çalışma ortamı sağladı. Tekrardan her iki Başkan'a da teşekkür ediyorum. Tabii ki Çerkezköy ve Kapaklı Milli Eğitim Müdürlerimiz onlar da bizlere çok katkı sağladılar. Onlarla beraber, Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan öğretmenlere, velilere ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum. Burada olan, olmayan, ismini saydığım ve sayamadığım, emeği geçen herkese THK Çerkezköy Şubesi olarak teşekkür ediyoruz."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —