TESKİ’DEN ‘MESAİ BİTTİ YARINI BEKLEYİN’ YANITI

TESKİ’DEN ‘MESAİ BİTTİ YARINI BEKLEYİN’ YANITI

Çerkezköy’de akşam saatlerinde patlayan lağım borusu, sokağa akmaya başlayınca vatandaşlar TESKİ’yi aradıklarında aldıkları cevap böyle oldu!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) yetkilileri, patlayan lağım borusunu mesai saatleri bittiği için ertesi güne bıraktı. TESKİ, yetkililerinin bu tavrı vatandaşın tepkisini çekerken, mahalleyi de lağım kokusu sardı.

KANALİZASYON SULARI CADDEYE AKTI

Dün akşam saatlerinde Çerkezköy’ün Kızılpınar Gültepe Mahallesi numara 413’te  bulunan kanalizasyon borularından biri patladı. Patlayan borudan sızan sular caddeye ve çevredeki vatandaşların iş ve evlerine doğru akmaya başladı. Semt sakinlerinden Cengiz Arvaz adlı vatandaş saat 20.00 civarı TESKİ’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbarda bulunan Cengiz Arvaz’a, TESKİ’nin telefonunun ucundaki personel mesainin bittiğini yarın tekrar araması gerektiğini söyledi.

TESKİ’NİN HİZMET ANLAYIŞI BU MUDUR?

Hacı Yakup Caddesi’ne doğru akan kanalizasyon suyunun kendi dükkanına da dolduğunu belirten Cengiz Arvaz, “İki gündür bu lağım patlamış, dükkanın önünde. Halkın güzergahı önünde. Bu pis sular böyle akıp gidiyor. Çocuklar bu pisliğin içinde oynuyor. Belki yüze yakın telefon ettik, yetkilileri bekliyoruz. Hiçbir kimse ilgilenmiyor. Lağım suları caddeye akıyor. Dükkanıma da dolmaya başladı. TESKİ’yi aradım, bana mesainin bittiğini söylediler. Bu nasıl iş, TESKİ patlayan borusunu bir gün sonra mı onaracak. Bir gün boyunca lağım suları çarşı pazara mı akacak. Bu mudur TESKİ’nin çalışma anlayışı.”diye sordu.

 



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI