Tarih: 18.04.2022 15:33

TESKİ ÖZTRAK’A START VERDİ!

Facebook Twitter Linked-in

TESKİ‘nin (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) Çerkezköy’de altyapı çalışmaları kapsamında ikinci etap başlıyor. TESKİ ekipleri Öztrak Caddesi’nin Altı Yol Kavşağı’na kalan kısmından asfaltı kazıyıp, yeni boruları caddeye indirmeye başladı.

Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde başta içme suyu olmak üzere kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının değiştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi geçen yıl tamamlanmıştı. Bu yıl Öztrak Caddesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayacak olan TESKİ’nin hedefi kasım ayına kadar Öztrak Caddesi’nin içme üç ayrı boru hattını değiştirmek.

8 KEZ CADDE KAZILACAK

TESKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre Öztrak Caddesi’ndeki altyapı borularının değiştirilmesine birkaç gün içerisinde başlanacak. Asfaltı kazınarak, yeni boruların indirildiği caddede kazı işlemleri için yağmurlu havanın geçmesi beklendiği belirtildi. Bu arada, TESKİ yetkilileri Öztrak Caddesi’nin borularının Atatürk Caddesi’nden daha uzun sürede tamamlanacağını bunun nedeni olarak ise tam 8 kez caddenin kazılarak yeni borular döşenmesi olarak gösterdi. Öztrak Caddesi’nde 5 ayrı içme suyu boru hattı döşenirken, iki kanalizasyon hattı ve bir de yağmur suyu boru hatları yenilenecek. Öztrak Caddesi’ndeki tüm altyapı çalışmaların önümüzdeki ekim ayının sonu ya da kasım ayının ortasına kadar tamamlanması planlandığı da TESKİ yetkilileri tarafından belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —