TEKNİK DİREKTÖR YAHYA AYDIN’DAN MESLEKTAŞINA SİTEM

TEKNİK DİREKTÖR YAHYA AYDIN’DAN MESLEKTAŞINA SİTEM

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Biz teknik adamların görevlerinden biride futbolcu arkadaşlarımıza rol model olmak değilimdir?”

1911 Çerkezköyspor’un Pazar günü Kapaklıspor deplasmanında oynadığı maçın ardından rakip futbolcuların hışmına uğramasına Teknik Direktör Yahya Aydın sitem etti. Kapaklıspor Teknik Direktörü’nün olaylara kayıtsız kaldığını dile getiren Aydın, “Biz teknik adamların görevlerinden biride futbolcu arkadaşlarımıza rol model olmak değilimdir?” diye sordu.

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, Pazar günü yaşadıklarının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kapaklıspor Teknik Direktörü’ne sitem etti. Tecrübeli teknik direktör anlamlı paylaşımda bulunurken şunları yazdı:

MESLEĞİM ADINA ÜZÜLDÜM

“Pazar günü Kapaklıspora karşı fair play ruhunu koruyarak galibiyet alma amaçlı bir maça çıktık. 25 yıllık antrenörlük kariyerimde bu mesleği yüceltmek bu mesleğe değer katmak için mücadele ettim. Maalesef kapaklıda yaşadığımız olay Türk futbol tarihine damga vuracak nitelikteydi. Bir meslektaşımın sergilediği tavır ve davranışları görünce açıkçası mesleğim adına üzüldüm, utandım.

YAŞADIĞIM OLAY UMUTSUZLUĞA İTTİ

Yaşadığımız olay çok sevdiğim futbolla ilgili düşüncelerimi ve hayallerimi umutsuzluğa itti. Maç içinde ve sonunda yaşadığımız olaylar kabul edilebilir cinsten değildi. Maç kazanılır, kaybedilir, şampiyonluklar gelir veya elinden gider, kümede düşebilirsin. Futbolun doğasında bunlar var ve olacakta. Ama biz teknik adamların görevlerinden biride futbolcu arkadaşlarımıza rol model olmak değilimdir?

EN AZINDAN FARKINDALIK OLUŞTURUR

İnsanlığı, kardeşliği, rakibe saygı duymayı, aktarmak varken. Savaşçı yetiştirerek, ahlaksız bir şekilde kazanç elde etmeyi mi aktaracağız. Biz bu davranış şekliyle nasıl futbola ve paydaşlarına değer katacağız? Bu tarz bir davranışı teknik direktör diplomasına sahip birisinin söylemesi ve yapması beni üzdü ve futbola dair umutlarımı kırdı. Yaşanan ve söylenenlerin kamuoyu tarafından bilinmesi bu hatayı yapanların yüzünü kızartmaz ama en azından bir farkındalık oluşturur.



SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ